Kommende uke (uke 21)

Har sittet alt for mye foran datamaskinen i uka som gikk. Har vært litt pressa pga av deadline av neste utgave av Maritanytt. Vi mistet redaktøren vår i fjor, derfor må jeg gjøre mye av denne jobben selv. Jeg er verken journalist eller forfatter, derfor bruker jeg nok mer tid og energi enn en profesjonell, men jeg får det til med god hjelp fra Jofrid og Jonatan (to ansatte i Marita som egentlig har andre ansvarsområder)  🙂

Om du ønsker å få tilsendt Maritanytt, så send en e-post til marita@marita.no, så sender vi det til deg gratis. Det kommer til å inneholde mye spennende stoff. Her er noen av overskriftene:

  • Gladnyheter fra Gjøvik Fengsel
  • Nystartet ungdomsklubb på Grünerløkka/Sagene i Oslo
  • Nytt prosjekt rettet mot mishandlede kvinner i Kambodsja
  • Maritastiftelsen inntar Buskerud

Tirsdag reiser jeg til Serbia og Makedonia sammen med Stig Morten. Han har en meget spesiell historie som du kan lese her.

Sammen med Milan, som er leder  for det nystartede hovedkontoret for Marita Vest Balkan, skal vi følge opp arbeidet i Makedonia og Serbia. Jeg skal også ha seminar i ulike sammenhenger. Vi er tilbake i Norge 30. mai.

Forfatter: Leiv

Gift med Evalena 4 barn: Malin, André, Line og Rikke 6 barnebarn: Alfred, Daniel, Julia, Aleksander, Even, Pål Grunnlegger og generalsekretær for Maritastiftelsen www.marita.no

Legg igjen en kommentar