Høydepunkter i desember

Desember startet med det årlige «Nettverkstreffet» på Østerbo Evangeliesenter hvor Maritastiftelsen deltok sammen med ledere fra over 20 andre ulike organisasjoner fra rusfeltet. Tidligere Sosialminister i Bondevik II regjeringen, Ingjerd Schou og leder i Politiets fellesforbund, Arne Johannessen hadde interessante innlegg og deltok i den etterfølgende debatten (se bilde). Jeg hadde et foredrag med temaet «abstinenser er oppskrytt».

Den første mandagen i desember var 190 Maritamedarbeidere samt noen spesielt inviterte gjester samlet på Maritastiftelsens årlige julebord hos Bølgen & Moi. Det ble som vanlig en meget hyggelig kveld. Vår nye Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland og Byrådspolitiker Aud Kvalbein kom med gode og oppmuntrende ord, Bølgen og Moi’s eminente stab serverte oss deilig mat, og vi fikk mange spennende og morsomme innslag fra de ulike avdelingene i Maritastiftelsen. Vi er en fargerik og mangfoldig forsamling ☺

Neste søndag holdt jeg appell på to julekonserter i Mjøndalen hvor inngangspenger og kollekt gikk til Maritastiftelsen. Frem til julefrokosten på Maritakontoret den 21, gikk det stort sett i ett med møter og diverse andre oppdrag.

Jula feiret jeg hos vår eldste datter og hennes familie i Ålesund. Vi rakk så vidt å reise tilbake før stormen «Dagmar» rammet.

Romjula og nyttårshelga jobbet jeg som «husprest» på Hermon Høyfjellsenter hvor det også ble tid til noen skiturer, og plutselig var det et nytt år.

Forfatter: Leiv

Gift med Evalena 4 barn: Malin, André, Line og Rikke 6 barnebarn: Alfred, Daniel, Julia, Aleksander, Even, Pål Grunnlegger og generalsekretær for Maritastiftelsen www.marita.no

Legg igjen en kommentar