Bryllup i Thailand

Nå er det alt for lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen min. Siste innlegg ble postet i Phnom Penh i slutten av mars (se forrige innlegg på bloggen). Jeg hadde ambisjoner om å redigere i iMovie noen video-opptak jeg gjorde mens jeg var der, men jeg fikk det ikke til. Er ikke noe særlig flink med disse datagreiene, men med god hjelp av min sønn André,  har jeg gjort noen fremskritt, så det kommer snart noen klipp fra besøket i Kambodsja.

Etter seks dager i Kambodsja dro jeg til Bangkok og tok i mot fruen som kom fra Norge. Sammen med noen gode venner hadde vi en ukes ferie i Khao Lac i Thailand, for så å dra nordover for å vie min sønn André med Trine og feire bryllupet deres i jungelen ved elven Kwai.

Etter en ferie i Thailand året før, bestemte de seg for å ha bryllupet i Thailand. Vi var 34 gjester fra Norge bestående av familie og venner. Et uforglemmelig og meget spesielt bryllup!

En vakker brud og en stolt brudgom!

Etter vielsen ble brudefølget fraktet på flåter et stykke oppover elva til bryllupsfeiringen som varte til langt ut på neste morgen.

Og siden levde de lykkelig alle sine dager 🙂

Forfatter: Leiv

Gift med Evalena 4 barn: Malin, André, Line og Rikke 6 barnebarn: Alfred, Daniel, Julia, Aleksander, Even, Pål Grunnlegger og generalsekretær for Maritastiftelsen www.marita.no

Legg igjen en kommentar