Bønn for Oslo gir kollekt til Maritastiftelsen

Forrige uke var det «Bønn for Oslo» – et samarbeid mellom mange av byens kirker og menigheter hvor det ble bedt 24 timer i døgnet. Klikk på Gudstjeneste i Domkirken 15/1/2012 så får du et lite inntrykk fra det flotte avslutningmøtet i Domkirken. Kirken var stappfull! Folk sto langs veggene, og mange måtte gå hjem fordi de ikke kom inn. Lars Berg ledet forsamlingen i lovsang, godt hjulpet av et mektig orkester bestående av bl.a. profesjonelle musikere fra Operaen og Frelsesarmeen. Biskop Kvarme holdt en inspirerende preken om Jesus «som vil døpe oss i Den hellige Ånd og ild». De mektige omgivelsene i Domkirken og den fantastiske musikken ga oss som var så heldige å få plass en overveldende opplevelse.

TAKK til komiteen for «Bønn for Oslo» som hadde bestemt at offeret skulle gå til Maritastiftelsen. Det kom inn hele 88.000 kroner!

Forfatter: Leiv

Gift med Evalena 4 barn: Malin, André, Line og Rikke 6 barnebarn: Alfred, Daniel, Julia, Aleksander, Even, Pål Grunnlegger og generalsekretær for Maritastiftelsen www.marita.no

Legg igjen en kommentar